پلاژ تراپی

پلاژن تراپی چیست و چه اثری بر پوست دارد؟

درواقع این روش درمانی کارآمد برای جوانسازی  پوست است که باعث جوان تر و طبیعی تر شدن پوست می شود.

در روش پلاژن تراپی با لایه برداری پوست، چین و چروک ها را کاهش می دهند و در نهایت باعث جوان سازی پوست، سفت شدن پوست، از بین رفتن لک های ناشی از آفتاب، جوش و حاملگی و روشن تر شدن پوست می شود.

گاه ممکن است با این سوال مواجه شد که کاربرد پلاژن تراپی چیست و چگونه عمل می کند. سه عنصر لازم برای سلامت و جوانی پوست عبارت اند از کلاژن، الاستین و هیالورونیک اسید که در صورت فقدان و یا کم شدن این سه عنصر پوست دچار افتادگی، چین و چروک و شلی می شود و به راحتی بر روی پوست خطوط و چین ایجاد می شود اما به وسیله ی پلاژن این مشکل حل شده است. 

فواید و کاربردهای پلاژن:

  • بهبود بافت و خطوط زیر پوست
  • بازسازی پوست و روشن شدن آن
  • کاهش منافذ پوست
  • بهبود حفظ رطوبت پوست
  • کاهش چربی اضافی پوست
  • بهبود گردش خون و سلولیت
  • سفت شدن پوست با استفاده از حرارت به لایه های پوست
  • بهبود اسکرج مارک ها با بهبود متابولیسم
  • کاهش چربی های اشتباه شده و مقاوم در نقاط مختلف بدن

آیا پلاژن تراپی می تواند باعث آسیب به پوست شود؟

گاه باید در کنار تمام مزایای موجود به این سوال نیز توجه کرد که معایب و مضرات پلاژن تراپی چیست. در پاسخ به این سوال باید گفت؛ پلاژن یک روش  کاملا بی خطری است که بر عوارض جانبی طولانی مدتی به همراه ندارد. اثرگذاری این روش به قدری بالا است که شما می توانید در همان جلسات نخست درمان نتیجه مطلوب آن را مشاهده نمایید.

علاوه بر آن این روش درمانی محدودیت سنی ندارد و با هر نوع پوستی سازگاری دارد و در مقابل دیگر اقدامات زیبایی، هزینه قابل توجهی ندارد.

مراحل درمان پلاژن تراپی چیست؟

زیبایی پوست نیاز به رسیدگی بسیاری دارد. بستن منافذ باز پوستی، شفافیت پوست با میکرو درم صورت ازجمله نکات بسیار مهم جهت زیبایی پوست است. همچنین استفاده از روش پلاژن تراپی برای دریافت بهترین نتیجه ملزم به گذراندن مراحل خاصی است که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد:

۱) حرارت دهی

حرارت ناشی از گرما دستگاه پلاژن به چربی های زیر پوست نفوذ می کند و بر روی متابولیسم چربی اثر می گذارد کردند آن را شدیدتر می نماید، سپس چربی را از سلول ها به ماتریس سلولی ارسال می نماید و در نهایت چربی های انباشته شده در سلول تجزیه می شود.

۲)آزادسازی

چربی های آزاد شدهدر پلاژن تراپی باعث روشن تر شدن پوست می شود. این فرآیند باعث می شود سلول های چربی آزاد شده، غذای شکل های پوستی شوند و رند متابولیزه ی خود را طی خواهد کرد.

۳) تغییر شکل

بازسازی و شکل دهی پوست: انرژی تثبیت شده سبب می شود انرژی متمرکز پلاژن، لایه های عمیق تر پوست را به تولید کلاژن تشویق کند و در نهایت کلاژن این امکان را فراهم می آورد تا پوست کمی کشیده تر و سخت تر شود.

مراقبت های بعد از انجام پلاژن تراپی

پس انجام مراحل پلاژن تراپی به علت آنکه پوست حساس تر شده است، نباید در معرض مستقیم آفتاب و دما های  بالا مانند سونا و حمام داغ قرار بگیرد. از کرم های ضد آفتاب مخصوص (SPF+50) و با تجویز پزشک استفاده نمایید از کمپرس سرد بپرهیزید زیرا روند درمان پلاژن با استفاده از گرما و حرارت انجام می پذیرد و سرما سبب تداخل در کلاژن سازی می شود. پس از پلاژن تراپی ممکن است علائم خفیفی همچون سرخی پوست به وجود بیاید که پس از ۲ الی ۳ روز رفع خواهد شد.

در مجموع پلاژن دستگاهی است که در آن از سه روش درمانی استفاده می شود و باعث بهبود ساختار پوستی و رفع بسیاری از مشکلات پوستی می شود. این روش سازگار با  هر نوع پوست و سنی می باشد. این روش درمانی در کلینیک های زیبایی و همچنین به صورت خانگی در منازل نیز انجام می‌شود.