مزوتراپی صورت

مزوتراپی صورت

برای داشتن پوستی شاداب، جوان و شفاف باید به فکر تغذیه پوست باشیم. اگرچه محصولات مراقبتی و درمانی متعددی تولید شده‌اند، اما اثربخشی آنها آنچنان که باید، چشمگیر نیست. مزوتراپی صورت تکنیکی خاص و کم تهاجمی است که مواد مغذی موردنیاز پوست را تامین می‌کند.

کلمه مزوتراپی از مزودرم، لایه‌ای از پوست که تزریق مواد به این لایه صورت می‌گیرد، برگرفته شده است. اما این تکنیک درمانی برای چه افرادی مناسب است؟ در رابطه با مزایا و معایب آنچه می‌دانید؟

این روش درمانی در کلینیک‌های معتبر و توسط پزشک انجام می‌شود. آیا هزینه‌های انجام این تکنیک بالاست؟ چه نکاتی را باید پیش از درمان بدانیم؟ اگر در رابطه با فرایند مزوتراپی کنجکاو هستید، ادامه مطلب از دست ندهید. ما هر آنچه باید درباره این تکنیک بدانید را به شما خواهیم گفت.

مزوتراپی صورت چیست و چه کاربردی دارد؟

ایده اصلی این تکنیک زیبایی برای اولین بار در سال ۱۹۵۲ و توسط میشل پیستور، پزشک فرانسوی ارائه شد. البته در آن زمان از این روش درمانی به منظور تسکین درد استفاده می‌کردند. با این حال تکنیک مدنظر با استقبال خوبی مواجه شد و در سراسر جهان به محبوبیت رسید. اما مزوتراپی چیست؟

مزوتراپی تکنیک درمانی است که در آن از تزریق ویتامین‌ها، آنزیم‌ها، هورمون‌ها و عصاره‌های گیاهی به منظور جوانسازی پوست سفت شدن آن و از بین بردن چربی آن استفاده می‌کنند. در این روش، از سوزن‌هایی ظریف تزریق مواد مختلف به لایه میانی پوست (مزودرم) استفاده می‌شود. اساس و مبنای این تکنیک، رفع معضلاتی مانند گردش خون ضعیف و التهاب است.

جالب اینجاست که فرمول استانداردی برای موادی که در این تکنیک تزریق می‌شوند، وجود ندارد. اما این تکنیک برای رفع چه معضلاتی مناسب است؟

مزوتراپی صورت برای چه افرادی مناسب است؟

همه افراد دارای سن ۱۸ سال به بالا این امکان را دارند که از مزایای این تکنیک بهره‌مند شوند. به طور کلی این تکنیک برای قسمت‌های مختلفی از بدن مانند شکم، ران، پاها، بازوها و از همه مهم‌تر صورت کاربرد دارد.

اما هدف اصلی اجرای این روش درمانی چیست؟

  • کاهش یا از بین بردن چربی‌های اضافی،
  • کاهش سلولیت،
  • رفع چین و چروک‌ها و خطوط ریز صورت،
  • کمک به سفت شدن پوست،
  • رفع لکه‌های تیره از پوست

در مزوتراپی به کمک مواد و داروهای مختلف، گردش خون بهبود پیدا می‌کند و معضلات پوستی او برطرف می‌شود. در واقع اثربخشی این تکنیک بیشتر از هر عامل دیگری به اهداف و نیازهای فرد بستگی دارد.

به عنوان مثال اگر چین و چروک معضل اصلی پوست شما باشد، از موادی مخصوص برای رفع چین و چروک استفاده می‌شود. به همین خاطر این تکنیک، درمانی تخصصی است.

از مزوتراپی صورت چه انتظاراتی باید داشت؟

فرایند مزوتراپی نزدیک به ۳۰ دقیقه به طول می‌انجامد. اگر در رابطه با درد ناشی از این تکنیک کنجکاو هستید، باید بدانید که این روش درمانی دردناک نیست. با این حال اگر پوستی حساس دارید، این امکان وجود دارد که از کرم‌های بی حس کننده موضعی برای به حداقل رساندن درد استفاده کنید.

بعد از انجام این تکنیک ممکن است که با کبودی و تورم خفیفی در ناحیه تزریق مواجه شوید که البته جای نگرانی از این بابت وجود ندارد؛ چرا که کبودی و تورم ایجاد شده در عرض ۲۴ ساعت برطرف می‌شود.

بعد از این مدت، پوستی بافتی درخشان‌تر و مرطوب‌تر خواهد داشت. در واقع باید انتظار سفت شدن پوست در اثر تامین مواد مورد نیاز سلول‌ها را داشته باشید. برای به دست آوردن و حفظ نتایج دلخواه بهتر است که یک دوره ۶ تا ۸ جلسه‌ای را پشت سر بگذارید.

البته بعد از به اتمام رسیدن دوره درمان، همه چیز تمام نشده است. به منظور حفظ نتایج به دست آمده بهتر است که یک یا دو مرتبه در طول سال، برای مزوتراپی به کلینیک‌های زیبایی مراجعه کنید.

کمک به حفظ رطوبت و آبرسانی به پوست

مزوتراپی صورت، تکنیکی است که رطوبت مورد نیاز پوست را تامین کرده و  موجب آبرسانی به پوست می شود. به این ترتیب نه تنها روند پیری پوست متوقف می‌شود، بلکه خاصیت ارتجاعی به پوست برمی‌گردد. بنابراین افتادگی پوست، خطوط ریز و چین و چروک‌ها به کمک این تکنیک قابل درمان هستند.

مزوتراپی، روش درمانی چندان پیچیده‌ای نیست و برای بهره‌مندی از مزایای مختلف آن، تنها کافی است که با پزشک خود مشورت کنید از راهنمایی او استفاده کنید.

مراقبت‌های بعد از مزوتراپی صورت

با اتمام جلسات درمانی نوبت شماست که با مراقبت از پوست روند بهبودی را سرعت ببخشید. در ادامه برخی از توصیه‌های مهم برای اثربخشی بهتر درمان را مطرح خواهیم کرد:

  • از مصرف داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین خودداری کنید؛
  • ۱۰ تا ۱۵ ساعت بعد از مزوتراپی، پوست نباید با آب تماسی داشته باشد؛
  • به مدت ۲ روز بعد از درمان از انجام فعالیت‌های شدید ورزشی خودداری کنید؛
  • قبل و بعد از مزوتراپی از داروهای ضدالتهاب استفاده نکنید؛
  • الکل، کافئین و سیگار کشیدن بعد از مزوتراپی ممنوع هستند؛
  • از تماس با پوست یا خارش آن به خصوص در محل تزریق پرهیز کنید.
  •